Baden in luxe in Dubai

Na een enerverend programma in en buiten de stad is het tijd voor ontspanning. Aan luxe is er in Dubai nooit gebrek. Zo vind je er gegarandeerd de meest exclusieve spa's ter wereld. Het moeilijkste is om een keuze te maken, maar genieten, dat wordt het zeker! Bijvoorbeeld in B/Attitude Spa at Grosvenor House Dubai.

Lees meer

Delsey Pluggage - Travel connected!

Al bekend met de nieuwe term "Pluggage", oftewel connected luggage? Kijk naar de toekomst van reisbaggage volgens Delsey. Binnenkort vertelt je koffer je zijn gewicht, geeft je reisinformatie en kan zelfs je telefoon oploaden. Alleen nog zelf je koffer pakken, daar is nog geen App voor.

Legendary Japanese Cuisine

Top restaurants genoeg in Dubai. En er komen er maandelijks vele bij. De één nog luxer dan de ander. Wil je met een groep echt verschrikkelijk goed Japans eten? Dan stellen wij Nobu voor. Het restaurant staat onder leiding van top-chef Nobuyuki Matsuhisa, die is uitgeroepen tot een van de top-10 invloedrijkste chefs ter wereld.

Lees meer

Vintage electrische fietsen

Elektrische fietsen zijn er in vele soorten en maten. Voor velen een aantrekkelijk alternatief om redelijk sportief maar zonder direct een topprestatie te leveren de weg naar kantoor af te leggen. Voor zo'n € 5.000,- heb je de uiterst stijlvolle Cruz van Vintage Electric Bikes. Moderne techniek in een vintage jasje. Een limited edtion fiets die ideaal is om als beloning weg te geven in een komende incentive!

Lees meer

Jetpack voor beginners!

Voor wie is het niet een lang gekoesterde wens om met een jetpack rond te vliegen? Met de laatste ontwikkelingen op watersportgebied is dat nu mogelijk. De X Jetpack is gekoppeld aan een waterscooter en gebruikt vergelijkbare techniek als bij fly boarding. Waanzinnig spectaculair en uiterst verslavend.

Lees meer

Hyetis Crossbow

De trend van smart-watches lijkt niet te stuiten. Er komen steeds meer aanbieders die de concurrentie met onder andere de Apple Watch aangaan. Wie echt wat anders om de pols wil, checkt de Hyetis Crossbow. Bijzondere vormgeving met spectaculaire specificaties: een 1.2 GHz processor, 64GB flash memory en een 48 Megapixel(!) camera met optische zoom en face recognition processing.

goTenna connection

Het nieuwste op het gebied van reiscommunicatie is de goTenna. Een nieuw apparaat waarmee je onderling berichten kunt versturen via je mobiele telefoon, juist wanneer je buiten het bereik bent van het GSM of 4G netwerk. Met een standby tijd van ruim 3 weken en een bereik van zo'n 1 - 3 Km (afhankelijk van het terrein) is dit een eigentijdse benadeing van de inmiddels verouderde walkie-talkie.

Lees meer