Incentive reizen en communicatie

Sterk in communicatie voorafgaand, tijdens en na afloop van de reis.

Een geslaagde incentive reis valt of staat natuurlijk met oog voor detail. Een strakke organisatie en de vlekkeloze uitvoering is de basis voor succes. Daarnaast weten wij als geen ander dat het succes verder kan worden verhoogd met pakkende communicatie voorafgaand, tijdens èn na afloop van de reis.

Vóór vertrek
Pakkende communicatie verhoogt de voorpret. Goede communicatie zorgt er bovendien voor dat uw gasten goed voorbereid op reis gaan. En natuurlijk kun je met een gerichte campagne ook nog eens zorgen dat er in de aanloop naar het vertrek doelen worden bereikt. Onze opdrachtgevers weten dat je niet alleen de reis, maar zeker ook een incentive campagne aan ons kunt overlaten. Inclusief het uitwerken van een thema, het opzetten en uitvoeren van de communicatie en natuurlijk het verwerken van de data.

Vaak wordt er gekozen voor een speciale incentive reis website. Uw gasten kunnen daarop inloggen en hun persoonlijke prestaties zien. Regelmatige updates zorgen voor het wedstrijd element. Frequente communicatie per e-mail verhoogt de voorpret. Voor vertrek kunnen de winnaars zich op de site registreren. Na afloop van de reis is de site uitermate geschikt om alle foto's en reisverhalen van de deelnemers te laten zien.


Klanten

Peugeot Nederland nv
Citroën Financial Services
Peugeot Finance
Citroën Nederland
Koninklijke Auping
Agilent Technologies
Cadillac Europe
Deloitte
Renault Nederland
Mitsubishi Motors Nederland
Ford Nederland
Koninklijke Jongeneel
KPMG
Tele2 Nederland