Positief Zakendoen.

Positive Business Events geeft een verrassende invulling aan al uw zakelijke evenementen. Nationaal en internationaal. Groot- of juist kleinschalig. Klantgerichtheid, creativiteit, snelheid en kwaliteit zijn typerend voor onze organisatie. Zó maken wij het onmogelijke mogelijk. Onze events halen uw doelgroep dichterbij... letterlijk. Duidelijk: "Positive Business Events" zijn succesvolle relatie-events!

Reizen zit Natasha in het bloed. Geen groep is te groot, geen bestemming te ver. Natasha organiseert uw reis tot in het kleinste detail en begeleidt uw gasten uit en thuis. Waar gaat onze volgende reis naartoe?
Celina is als ons organisatietalent de stabiele factor voor onze DUTCHAM seminars. Na ruim 16 jaar ervaring op de Braziliaanse markt heeft ze een groot netwerk opgebouwd en kent zij alle ins en outs.
Khadija laat je kennis maken met de Arabische gastvrijheid en combineert dit met onze Hollandse strakke planning. Hoe fijn is dat? Ze laat Dubai zien met al haar luxe en vele mogelijkheden.
Als het gaat om het ontwikkelen en uitvoeren van incentive en/of loyalty programma's werken we nauw samen, zodat u kunt profiteren van onze jarenlange ervaring.

1,695

Deelnemers aan incentives

200+

Incentive reizen

1,200

Seminar bezoekers

200

Gast sprekers

200K

Kilometer gereisd

180K

Organisatie uren